Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ανήλικοι δραπέτες έκλεβαν δίκυκλα και υπολογιστές

Μόλις 36 ώρες έλειψαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) τρεις ανήλικοι κρατούμενοι και, με τη βοήθεια ενός 18χρονου Ρουμάνου, πρόλαβαν να «ανοίξουν» τρία μαγαζιά, να κλέψουν τρία δίκυκλα και να αγοράσουν ναρκωτικά!


Οι δυο Έλληνες ηλικίας 15 και 16 χρόνων και ο 17χρονος Αλβανός το είχαν σκάσει από το ίδρυμα το απόγευμα της Τετάρτης και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής  από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ κινούνταν στο Βόλο με τις μοτοσικλέτες που είχαν κλέψει έξω από τα σπίτια τριών κατοίκων της πόλης. Με αυτές πήγαν σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή και έκλεψαν χρήματα, διάφορα αναλώσιμα και δυο φορητούς υπολογιστές. 

Στην κατοχή των ανήλικων βρέθηκαν οι μηχανές και μέρος των κλεμμένων χρημάτων και αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 15χρονος είχε πάνω του και μικροποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, παραβίαση των περιορισμών διαμονής και κατοχή ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ο Ρουμάνος συνεργός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...