Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ υπέστη γνωστός Τρικαλινός όταν μπήκε στο σπίτι του!


Τα βρήκε όλα άνω κάτω όταν επέστρεψε σήμερα το πρωί από το χωριό του. Σοκ υπέστη οικογένεια Τρικαλινού όταν μπήκε μέσα στο σπίτι της στα Τρίκαλα, το οποίο κατά τις βραδινές ώρες παραβιάστηκε από άγνωστους δράστες.



Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Οξύνειας Νίκος Ράπτης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά είχαν πάει στο χωριό για Σαββατοκύριακο.


Όμως σήμερα γύρω στις 9 το πρωί τον πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα και του είπε ότι η πόρτα του διώροφου σπιτιού του που βρίσκεται στην οδό Κατσικογιάννη στην περιοχή της Ζωαγοράς στα Τρίκαλα, ήταν ανοικτή.

Αμέσως ο κ. Ράπτης με την οικογένειά του επέστρεψαν στα Τρίκαλα και μπαίνοντας στο σπίτι τους αντίκρισαν μια σοκαριστική εικόνα.

Οι δράστες είχαν κάνει άνω κάτω τις κρεβατοκάμαρες, είχαν ανοίξει τις ντουλάπες και είχαν ρίξει όλα τα πράγματα πάνω στα κρεβάτια και το πάτωμα.

Επίσης έψαξαν και στο σαλόνι του σπιτιού και βρήκαν τρία βιβλιάρια τραπέζης μέσα σε ένα ντουλάπι, τα οποία όμως τα άφησαν πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας.

Οι διαρρήκτες πήραν μαζί τους χρυσαφικά και κοσμήματα που βρήκαν μέσα σε ντουλάπα αξίας περίπου 3.000 ευρώ σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του κ. Ράπτη.

Μετά το πρώτο σοκ ο Ν. Ράπτης ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σπίτι και πήραν αποτυπώματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...