Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δύο συλλήψεις για ληστείες σε Λάρισα και Ιωάννινα

Πρόκειται για μια 43χρονη και έναν 17χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα


Δυόμισι μήνες μετά τη σύλληψή τους για ληστεία στη Λάρισα, αποδείχθηκε η 43χρονη «Μπόνι» και ο ανήλικος «Κλάιντ» δεν είχαν όρια στη δράση τους. Είχαν ικανότητες και στις διαρρήξεις και μάλιστα πριν συλληφθούν είχαν «χτυπήσει» τέσσερα διαμερίσματα σε περιοχές των Ιωαννίνων.


Η 43χρονη και ο 17χρονος συνεργός της είχαν πέσει στα χέρια ανδρών της Ασφαλείας στη Λάρισα στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια σε διάφορα σημεία του σώματος του έναν 35χρονο και του είχαν αρπάξει 20 ευρώ και ένα κινητό.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας τους είχε ασκήσει τότε δίωξη για ληστεία και είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Όμως, η έρευνα σε συνεργασία με τις αστυνομικές υπηρεσίες των Ιωαννίνων οδήγησε στην εξιχνίαση τεσσάρων διαρρήξεων και κλοπών.

Οι τρεις από αυτές είχαν γίνει δυο ημέρες πριν από τη σύλληψη του «ντουέτου» σε ισάριθμα διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία στην Κρύα Ιωαννίνων, από τα οποία είχαν κλέψει τιμαλφή και κοσμήματα.

Η τέταρτη είχε γίνει στις 29 Μαΐου σε ένα σπίτι στην Ανατολή από τα οποία είχαν κλέψει χρήματα και κοσμήματα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι οι δράστες έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες ή κλοπές.

Στα Ιωάννινα άλλη μια διάρρηξη που είχε γίνει στις 7 Νοεμβρίου από έναν 30χρονο που παραβίασε την πόρτα ενός διαμερίσματος, αλλά έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια μόλις μπήκε μέσα και τράπηκε σε φυγή χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκε από την γυναίκα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων αλλά αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...