Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Λάρισα: Το ΕΣΠΑ εξοπλίζει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο

Νέο εξοπλισμό συνολικού προϋπολογισμού 2,6 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, πρόκειται να αποκτήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου, που δόθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από τον περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό, παρουσία του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Γρηγόρη Δασταυρίδη, του διοικητή των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Λάρισας κ. Θανάση Μητσιού και διευθυντών κλινικών του νοσοκομείου.


Συγκεκριμένα εντάσσονται στο ΕΣΠΑ / Θεσσαλίας τα εξής έργα:

«Προμήθεια και Εγκατάσταση Ακτινοδιαγνωστικού Εξοπλισμού για το Εργαστήριο Ακτινοδιαγνωστικής – Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας», προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

«Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού για την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας», προϋπολογισμού 204.800 ευρώ,

«Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού για το Νεογνολογικό Τμήμα, την Κεντρική Αποστείρωση και το Εργαστήριο Παθολογικής ανατομίας και Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας», προϋπολογισμού 228.000 ευρώ,

«Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού για την Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας», προϋπολογισμού 197.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...