Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Υπάλληλος της ΔΕΗ δέχθηκε επίθεση από σκύλο στα Τρίκαλα

Ο άτυχος υπάλληλος πήγε για την προγραμματισμένη καταμέτρηση της κατανάλωσης σε σπίτι της περιοχής και δέχθηκε επίθεση από το σκύλο, παρουσία του ιδιοκτήτη


Δύσκολες στιγμές πέρασε ένας υπάλληλος της ΔΕΗ όταν πήγε σε σπίτι της περιοχής Ρόγκια των Τρικάλων για να κάνει προγραμματισμένη καταμέτρηση στον μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ. Ο σκύλος του ιδιοκτήτη είχε… αντιρρήσεις και όρμησε εναντίον του με άγριες διαθέσεις!


Παρ’ ότι ο υπάλληλος είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του να απομακρύνει τον σκύλο και εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος, το αγριεμένο τετράποδο ξέφυγε από τα χέρια του, επιτέθηκε στον άτυχο εργαζόμενο με πρωτοφανή μανία και πριν προλάβει να το συγκρατήσει ο ιδιοκτήτης, του είχε καταφέρει αρκετές δαγκωματιές!

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα βαθιά τραύματα που είχε υποστεί σε όλο του το σώμα, αλλά ακόμη και στον αυχένα, τα χέρια και το πρόσωπο. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου υποβλήθηκε μήνυση, ενώ το ζώο εξετάστηκε από κτηνίατρο για το ενδεχόμενο να είχε προσβληθεί από λύσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...