Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Λάρισα: Τον τύλιξαν με... σεντόνι και τον λήστεψαν!

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Λάρισας, που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών


Έχασε τον... κόσμο από μπροστά του ένας 63χρονος άνδρας, ενώ καθόταν ανυποψίαστος στην πολυθρόνα του μέσα στο σπίτι του στo Μακρυχώρι της Λάρισας, όταν ξαφνικά βρέθηκε κουκουλωμένος με ένα σεντόνι! Παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να ξεφύγει.


Τα δυνατά χέρια που τον κρατούσαν ακινητοποιημένο, ανήκαν σε τρεις άγνωστους κακοποιούς οι οποίοι είχαν εισβάλει αθόρυβα στο σπίτι του παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Δυο από τους εισβολείς τον υποχρέωσαν να μην αντιδράσει, ενώ ο τρίτος άρχισε να ψάχνει για χρήματα και τιμαλφή. Άρπαξε όσα χρήματα είχε στο παντελόνι του και το πορτοφόλι του που περιείχε το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, μία κάρτα ανάληψης, το κινητό του θύματος και τα κλειδιά του σπιτιού του και έφυγε μαζί με τους συνεργούς του.

Μαζί τους πήραν και τα κλειδιά του Ι.Χ. αυτοκινήτου του 63χρονου με το οποίο διέφυγαν. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Λάρισας, που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο αριθμός και ο τρόπος δράσης τους δείχνει ότι πρόκειται για τους ίδιους που εισέβαλαν ένα 24ωρο νωρίτερα σε δυο σπίτια ηλικιωμένων στα Φάρσαλα και τους λήστεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...