Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σοκάρει ο εντοπισμός στα Τρίκαλα του νέου επικίνδυνου ναρκωτικού


Σε επιφυλακή οι Αρχές μετά την σύλληψη 29χρονου Τρικαλινού με την κατοχή της «κόκας των φτωχών».

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στα Τρίκαλα από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 29χρονος Τρικαλινός που διαμένει σε Δ.Δ. του Δήμου Τρικκαίων διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες με τη ναρκωτική ουσία μεθαμφεταμίνη, βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Ο 29χρονος φέρεται να προμηθεύτηκε την ποσότητα, μέσω ασυνόδευτου δέματος, από το Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η ναρκωτική αυτή ουσία με την ονομασία στην «πιάτσα» των ναρκομανών και ως «σίσα» που εντοπίζεται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα, προκαλεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς και στις Αρχές Ασφαλείας καθώς προκαλεί σοβαρές παρενέργειες στους χρήστες. Πρόκειται για ένα φθηνό ναρκωτικό για αυτό και του έχουν αποδώσει και το όνομα «η κόκα των φτωχών».

Ο χρήστης εξασφαλίζει τη δόση του, με 2 – 3 ευρώ αλλά μαζί και εισιτήριο χωρίς επιστροφή αφού παρασκευάζεται με την ανάμειξη διεγερτικών ουσιών με πολύ τοξικές ουσίες, όπως αιθανόλη, αιθυλική αλκοόλη, ακόμα και υγρά από μπαταρίες αυτοκινήτων ή χλωρίνη!!!

Κάνοντας χρήση του «σίσα», μπορεί κάποιος να παρουσιάσει άμεσα απώλεια βάρους, αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα και διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την χρήση, αρχίζουν να σαπίζουν όλα τα ζωτικά όργανα του οργανισμού του χρήστη.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...