Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σύλληψη γνωστού Τρικαλινού βενζινοπώλη με ένταλμα της Εισαγγελίας Ηγουμενίτσας

Επιχείρηση πραγματοποίησε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Ασφάλεια Τρικάλων, ενεργοποιώντας ένταλμα της Εισαγγελίας Ηγουμενίτσας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων, πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο Τρικαλινό πρατηριούχο υγρών καυσίμων, που διατηρεί πρατήριο, περιφερειακά της πόλης των Τρικάλων, καθώς εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης του.

Η υπόθεση αφορά την σύλληψη οδηγού νταλίκας τον περασμένο Νοέμβριο από άντρες του Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα, καθώς στο όχημα που εκτελούσε δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Ιταλία, βρέθηκαν πέρα από ποσότητες βαμβακέλαιου και 135 κιλά χασίς.

Ο οδηγός της νταλίκας, ισχυρίστηκε στις Αρχές πως φόρτωσε το βαμβακέλαιο από το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων των Τρικάλων και δήλωσε άγνοια για την ποσότητα του χασίς.

Η Εισαγγελία Ηγουμενίτσας, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Τρικαλινό ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων με την κατηγορία μεταξύ άλλων και της διακίνησης και εξαγωγής ναρκωτικών ουσιών.

Ο 43χρονος Τρικαλινός πρατηριούχος υγρών καυσίμων, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ώσπου να υπάρξει η μεταγωγή του στην Εισαγγελία Ηγουμενίτσας.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...