Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η παράσταση-έκπληξη ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην Καλαμπάκα!


Η ξεκαρδιστική κωμική παράσταση-έκπληξη ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην Καλαμπάκα! H Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη μας ηθοποιός από τους εξαιρετικούς κωμικούς της ρόλους στο 50-50, τις Σαββατογεννημένες κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»!

Έχοντας ξεπεράσει τις 40 παραστάσεις πανελλαδικά!!! σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αγκίστρι, Σέρρες, Αλεξ/πολη, Κιλκίς, Κέρκυρα, Βέροια, Δράμα, Έδεσσα, Καστοριά, Λάρισα, Καβάλα κ.ά, όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, η παράσταση θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο τον χειμώνα και θα παρουσιαστεί για μια τρελή παράσταση, το Σάββατο 13 Απριλίου, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Music Bar «Αέρινο» (Τηλ. κρατήσεων: 6974816991). Μια άκρως κωμική παράσταση, που συνδυάζει πανέξυπνα bar theatre, τραγούδι και stand up comedy και έχει τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»...

Λίγα λόγια για την παράσταση:


Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012?

Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού.
Συντελεστές:

Κείμενα: Χρήστος Μπάτζιος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρούτσου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παπουτσάς -- Glam Studio
Μουσική διδασκαλία: Γκέλυ Φλουρή
Φωτογραφία: www.focusphototeam.gr
Σκηνοθεσία video: Θάνος Τσαβλής
Eπιμέλεια εικαστικών: Cortex W


ΤΗΛ .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974816991

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5€

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...