Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μαθητές του 6ου Λυκείου Λάρισας στην Πορτογαλία

Για την Πορτογαλία αναχώρησαν σήμερα 23 μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του 6ου Λυκείου Λάρισας στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius που υλοποιείται από την Ε.Ε. 

Οι μαθητές συνοδεύονται από 8 καθηγητές του σχολείου και θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς υποστήριξε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ η Διευθύντρια του 6ου Λυκείου κ. Έφη Αργυρακούλη που έκανε λόγω για τεράστια εμπειρία για τους μαθητές οι οποίοι θα φιλοξενηθούν από τους αντίστοιχους της Πορτογαλίας.

Σημειωτέον ότι στις αρχές του 2013 αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών Λυκείου της Λισαβόνας φιλοξενήθηκαν   στη Λάρισα και συγκεκριμένα από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Comenius.

Τέλος η κ. Αργυρακούλη αναφέρθηκε και στη διάκριση του μαθητή της Γ΄ τάξης Λυκείου Δημήτρη Παπαδόπουλου στο διαγωνισμό της Googleπου έγινε υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, καλώντας το κοινό και ιδιαίτερα τους Θεσσαλούς να ψηφίσουν onlineτη μοναδική συμμετοχή σχολείου της Θεσσαλίας που επιλέχθηκε μεταξύ των 15 επικρατέστερων έργων φιναλίστ της Ελλάδας για το διαγωνισμό της Google. H ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 7 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...