Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Μύλος των Ξωτικών»: «Εκρηκτική» πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μαγικοί Επιστήμονες»


Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Μύλου των Ξωτικών», πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική – θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι Μαγικοί Επιστήμονες».


Ο Dr. Βουβού και ο γκαφατζής συνεργάτης του Φουμπού, παρουσίασαν σε μικρούς και μεγάλους την πρωτότυπη παράσταση, η οποία συνδυάζει με εντυπωσιακό τρόπο την τέχνη του θεάτρου με τις θετικές επιστήμες.


Θεατές κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να γνωρίσουν με τον πλέον διαδραστικό τρόπο, την εφαρμογή της Φυσικής, της Χημείας και της Βιολογίας στην καθημερινή μας ζωή.


Τα εντυπωσιακά πειράματα, η συμμετοχή του κοινού επί σκηνής, η πρωτοτυπία, ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας και η μοναδική ερμηνεία των ηθοποιών, συνετέλεσαν ώστε οι εκατοντάδες θεατές να παρακολουθήσουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μια εξαιρετική παράσταση, ανταμείβοντας στο τέλος με το ζεστό χειροκρότημα όλους τους συντελεστές.

Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης πολλοί εκδρομείς που βρέθηκαν την Κυριακή στις εκδηλώσεις του «Μύλου των Ξωτικών», ενώ πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον επισκεπτών που θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στα Τρίκαλα, αφού η παράσταση θα παρουσιαστεί εκ νέου την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και πάλι στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παράσταση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος Χρήστος Λάππας.
Επόμενες παραστάσεις:
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013, 12 το μεσημέρι, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων.
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, 12 το μεσημέρι, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων.

Η  παραγωγή  της  θεατρικής  παράστασης  «Οι  Μαγικοί  Επιστήμονες»  γίνεται  από  την  e-Trikala A.E. και τον «Μύλο των Ξωτικών».

Συντελεστές της παράστασης
Κείμενα: Άκυς Μητσιούλης
Σκηνοθεσία: Αντονέλα Χήρα
Μουσική: Γιάννης Αυγερινός
Σκηνικά: Βίκυ Βουρνιά
Κοστούμια: Κέλυ Βαρσάνη
Στο ρόλο του Φουμπού: ο Νίκος Ζώκας
Στο ρόλο του Βουβού: ο Σπύρος Ανδρεόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...