Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Βόλος: Έπιασαν 13χρονο για κλοπή μετάλλων βάρους ενός τόνου

Συνελήφθη, το απόγευμα της Πέμπτης στο Βόλο ο 13χρονος, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του, ένας 20χρονος κι ένας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για την κλοπή.


Όπως διαβάζουμε στο e-volos, οι τρεις τους, έκλεψαν από υπαίθριο χώρο της παλιάς λαχαναγοράς στο Βόλο, πέντε κομμάτια σιδηροτροχιών μήκους δύο μέτρων το καθένα και πέντε μεταλλικούς στρωτήρες, συνολικού βάρους 1.000 κιλών, τα οποία στη συνέχεια τα φόρτωσαν σε φορτηγό, ιδιοκτησίας του 20χρονου.


Κατά την αποχώρησή τους έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και έφυγαν, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο. Μετά από καταδίωξη που ακολούθησε συνελήφθη ο 13χρονος ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν.

Τα κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα που ανήκουν σε ανενεργό δίκτυο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.), κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του οργανισμού. Επιπλέον, κατασχέθηκε το φορτηγό.

Ο συλληφθείς, μετά από προφορική εντολή της κας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Βόλου, αφέθηκε ελεύθερος επειδή είναι ανήλικος. Προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...