Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ρεκόρ Γκίνες!! Το μεγαλύτερο Γλειφιτζούρι του κόσμου… στον «Μύλο των Ξωτικών»

Το παραμύθι των Χριστουγέννων ξεκινά λίγο πιο νωρίς στην πόλη των Τρικάλων. 


Στις 26 και 27 Νοεμβρίου και λίγες ώρες πριν ο Μύλος των Ξωτικών ανοίξει και επίσημα τις πύλες του στο κοινό, τα «Ξωτικά» θα επιχειρήσουν να φτιάξουν το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου. Η επιτροπή του Ρεκόρ Γκίνες θα είναι εδώ για να καταγράψει την προσπάθειά τους.

Στην κεντρική είσοδο του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Πάρκου της Ελλάδας φέτος θα υπάρχει το μεγαλύτερο Γλειφιτζούρι του κόσμου!


Το υφιστάμενο ρεκόρ των 3.200 κιλών που είχε γίνει στις 18 Ιουλίου 2012 στην Αμερική σύντομα θα αποτελεί παρελθόν και το νέο μεγαλύτερο ρεκόρ που θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο των Record Guinness θα πραγματοποιηθεί από την εταιρία  χειροποίητης καραμέλας SOOCRE και θα παρουσιαστεί στις 29 Νοεμβρίου στον «Μύλο των Ξωτικών». Χιλιάδες κιλά καραμέλας, δεκάδες χρώματα ζαχαροπλαστικής, 7 τεχνίτες και 40 ξωτικά βοηθοί του Αι Βασίλη σε 3 ημέρες, δημιουργούν το πιο γλυκό ρεκόρ του κόσμου!!

Η «γλυκιά» εικόνα του μεγάλου Γλειφιτζουριού θα ταξιδέψει από 28 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο!!

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει... Σας καλούμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους, από το πρωί της Τρίτης, 26 Νοεμβρίου και συνεχόμενα μέχρι την επόμενη μέρα το βράδυ στο «Μύλο των Ξωτικών», να παρακολουθήσετε από κοντά όλη την διαδικασία προετοιμασίας του γλειφιτζουριού. Ζήστε όλοι το παραμυθένιο ρεκόρ που θα κάνει την πόλη των Τρικάλων... ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Όσοι ενδιαφέρεστε για εθελοντική υποστήριξη και παροχή βοήθειας στην συγκεκριμένη δράση, επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.milosxotikon.gr και δηλώστε συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...