Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλία: 18χρονος διέρρηξε το αυτοκίνητο της μητέρας του και της έκλεψε τις λίρες!

Συνελήφθησαν χθες, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας ένας 18χρονος και μία 52χρονη, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαίρεσης της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.


Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για ύποπτες συναλλαγές σε ενεχυροδανειστήριο στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, οι αστυνομικοί πήγαν στο κατάστημα, από το οποίο έβγαινε εκείνη την ώρα ο 18χρονος, ο οποίος κατείχε το χρηματικό ποσό των 540,90 ευρώ και μία χρυσή λίρα, χωρίς να δικαιολογεί τη νόμιμη κατοχή τους.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα παραπάνω χρήματα και η χρυσή λίρα αποτελούν μέρος συνολικού χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ και δώδεκα χρυσών λιρών αντίστοιχα, τα οποία 18χρονος έκλεψε τις νυχτερινές ώρες της 12ης Νοεμβρίου από το αυτοκίνητο της 57χρονης μητέρας του, σπάζοντας το παράθυρό του!

Επιπλέον, στην κατοχή της 52χρονης, υπεύθυνης του ενεχυροδανειστηρίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χρυσή λίρα, την οποία είχε αγοράσει λίγη ώρα πριν από τον 18χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των 180 ευρώ.

Βρέθηκαν επίσης στην κατοχή της χρυσά και ασημένια κοσμήματα, τα οποία και κατασχέθηκαν για να διερευνηθεί η προέλευσή τους.

Το χρηματικό ποσό και η χρυσή λίρα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.
Σημειώνεται ότι το παραπάνω ενεχυροδανειστήριο στερείται έγκρισης της αναγγελίας έναρξης άσκησης επαγγέλματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...