Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Γρεβενά: Πρώτα έπιασαν τα «βαποράκια» και μετά τον διακινητή

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 109,7 γραμμαρίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις 'Ελληνες, ηλικίας 32, 35 και 39 χρόνων


Ό,τι μπορούσαν έκαναν για να αποφύγουν τη σύλληψη τα τρία «βαποράκια» που εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό Γρεβενών- Τρικάλων από αστυνομικούς. Πέταξαν ακόμη και το παράνομο εμπόρευμά τους στο δρόμο, αλλά δεν γλίτωσαν τις χειροπέδες αφού η επιχείρηση ήταν στοχευμένη ειδικά γι' αυτούς.


Η ακατέργαστη κάνναβη βάρους 109,7 γραμμαρίων που μετέφεραν βρέθηκε και κατασχέθηκε μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις 'Ελληνες, ηλικίας 32, 35 και 39 χρόνων. Μάλιστα, μικροποσότητα βρέθηκε και πάνω στον 39χρονο που συνελήφθη μαζί με τους άλλους δυο. Κατά την προανάκριση, αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του 41χρονου από τον οποίο είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά.

Ο διακινητής εντοπίστηκε στην περιοχή Ροδιά των Γρεβενών, συνελήφθη και στο σπίτι του βρέθηκαν δέκα κιλά και 31 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, σπόροι κάνναβης βάρους 39,5 γραμμαρίων και δύο σύριγγες. Άλλα 61 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα χασίς βρέθηκαν στο σπίτι του 39χρονου σε περιοχή των Τρικάλων. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με κατηγορίες για διακίνηση, πώληση και κατοχή ναρκωτικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...