Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Λάρισα: Έκρυβε λαθραία τσιγάρα και ποτά στην αυλή του!

Ειδική κρύπτη κάτω από το μπαλκόνι έκρυβε το «θησαυρό»


Άλλοι γεμίζουν τους κήπους τους με δέντρα και λουλούδια, όχι όμως και ένας 64χρονος που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Αυτός προτιμούσε να… «σπείρει» σε διάφορα σημεία λαθραίες κούτες με τσιγάρα και καπνό, αλλά και αδασμολόγητα ποτά!


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν πληροφορίες ότι εμπλεκόταν σε λαθρεμπόριο, αιφνιδίασαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και το έκαναν «φύλλο και φτερό», αναζητώντας τα παράνομα εμπορεύματά του. Τελικά, τα βρήκαν σε μια ειδική κρύπτη κάτω από το μπαλκόνι, στο χώρο της αυλής όπου πάρκαρε του αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό.

Συνολικά, κατέσχεσαν 1.391 κούτες που περιείχαν 12.650 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ένσημη ταινία, 88 πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων το καθένα που και αυτά δεν έφεραν την φορολογική ταινία, καθώς και 19 φιάλες βότκα των 700 ml που επίσης δεν είχαν φορολογηθεί! Ο 64χρονος, που είχε στην κατοχή του 267,76 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από το λαθρεμπόριο και ένα κυνηγετικό μαχαίρι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων, ενώ τσιγάρα, καπνός και ποτά εστάλησαν στο Τελωνείο Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...