Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Λάρισα: Του έσπασαν το κεφάλι με ρόπαλο, τον λήστεψαν και πήγαν στα μπουζούκια!

Απίστευτο θράσος από τους τρεις ληστές που επιτέθηκαν με ρόπαλο σε 50χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του στη Λάρισα. Χαροπαλεύει το θύμα.


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στον Τύρναβο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 30 ετών αντίστοιχα, και ένας 21χρονος Έλληνας ως δράστες της ληστείας σε βάρος 50χρονου Αλβανού.


Συγκεκριμένα χθες τα ξημερώματα, ο 23χρονος αλλοδαπός και ο 21χρονος Έλληνας πήγαν με το αυτοκίνητο του 30χρονου συνεργού τους στο σπίτι του θύματος όπου κατά την επιστροφή του, ο 23χρονος αλλοδαπός του επιτέθηκε με ξύλινο ρόπαλο και του έκλεψε 1.000 ευρώ, ενώ ο 21χρονος φυλούσε τσίλιες.

Από την επίθεση το θύμα υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες στο κεφάλι και αρχικά διεκομίσθη σε Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οπού νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ξύλινο ρόπαλο, το αυτοκίνητο καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν.

Οι δράστες, αμέσως μετά τη διάπραξη της ληστείας, ξόδεψαν τα χρήματα της ληστείας σε κέντρο διασκέδασης στη Λάρισα.

Σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης 30 ημερών και χρηματική ποινή 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...