Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμπάκα

Χριστούγεννα με την υπογραφή του e-trikala θα μυρίσουν στην Καλαμπάκα από τις 29 Νοεμβρίου, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος πολιτιστικών κ. Ηρακλής Αλμπάνης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας.

Ο κ. Αλμπάνης στην συνεδρίαση ανέφερε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν με σκοπό την τόνωση της τουριστικής κίνησης και η Καλαμπάκα να έχει ένα έντονο εορταστικό χαρακτήρα.


Συγκεκριμένα στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, την πλατεία Δημουλά και την οδό Τρικάλων θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες όπως και ο ανάλογος διάκοσμος.

Στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου θα τοποθετηθεί ένα μεγάλο καρουσέλ, σπιτάκια με ζαχαρωτά και διάφορα παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.

Διάφορα παιχνίδια θα τοποθετηθούν και στην πλατεία Δημουλά με την ανάλογη διαμόρφωση του χώρου.

Στον πεζόδρομο της οδού Τρικάλων θα τοποθετηθούν 7 σπιτάκια που προσφέρει επιχειρηματίας ζαχαρωτών από την Θεσσαλονίκη.

Φορέας υλοποίησης του ψυχαγωγικού πάρκου είναι το e-trikala.

Στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα συμβάλουν με την συμμετοχή τους, ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης "Αγιος Βησσαρίων", η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων με το Μουσικό Γυμνάσιο Τρικάλων, το Θεατρικό Εργαστήρι "Επί Σταγών", ενώ θα θα γίνουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και η βράβευση των μαθητών που πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.


kalabakacity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...