Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Από την Ασπροκκλησιά ο αγνoούμενος εκπαιδευτικός στην Ρόδο

Από την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας κατάγεται σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος αγνούμενος εκπαιδευτικός της θεομηνίας που έπληξε την Ρόδο χθες.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αγνοούμενος εκπαιδευτικός κατάγεται από την Ασπροκκλησιά Χασίων και στην περιοχή επικρατεί η σχετική αναστάτωση και η αγωνία για την τύχη του 50χρονου.

Λίγα λόγια για την θεομηνία

Η θεομηνία που έπληξε το βράδυ της Παρασκευής την Ρόδο κόστισε τη ζωή σε δύο γυναίκες.

Χθες, μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή, από άνδρες της Πυροσβεστικής από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.

Όπως διευκρινίστηκε δεν έχει σχέση με τα δύο άτομα που αγνοούνται και γίνονται ακόμη έρευνες για τον εντοπισμό τους. Πρόκειται για δύο εκπαιδευτικούς, έναν 50χρονο άνδρα και μια 30χρονη γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν μαζί με έναν 30χρονο συνάδελφο τους σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση από το Παραδείσι προς την Κρεμαστή.

σ.σ Οι πληροφορίες λένε πως ο 30χρονος εκπαιδευτικός που βγήκε σώος από την περιπέτεια καταγόταν και εκείνος από χωριό της Καλαμπάκας

kalabakacity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...