Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Καρουσέλ, παγοδρόμιο, Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και φάτνη στην Καλαμπάκα

Στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμπάκας της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η συζήτηση του θέματος που αφορά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη, ωστόσο οι γενικές κατευθύνσεις για το ακριβώς θα γίνει έχουν ήδη ληφθεί από τη δημοτική Αρχή.


Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα γίνουν και μάλιστα στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να είναι ξεχωριστές και να βάλουν, κυρίως τα μικρά παιδιά, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, προσφέροντάς τους χαρά.

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μιλήσαμε με τον αντιδήμαρχο Καλαμπάκας Ηρακλή Αλμπάνη, ο οποίος μας είπε πως ο Δήμος θα ετοιμάσει το σχετικό πρόγραμμα και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Ο κ. Αλμπάνης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας για το Καρουσέλ, ενώ είπε πως έχουν γίνει συζητήσεις για να γίνει και παγοδρόμιο στην πλατεία Δημουλά, αφού συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Επίσης, θα στηθούν και ομοιόμορφα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια στην πόλη μας κατά την διάρκεια των εορτών. Σε αυτά οι επιχειρηματίες και οι σύλλογοι, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο, θα μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα τους. Τα ξύλινα σπιτάκια πιθανότατα θα τοποθετηθούν κατά μήκος του νέου πεζόδρομου της πόλης.

Φάτνη θα στηθεί στην πόλη, δεν θα είναι όμως η μεγάλη φάτνη που συζητιόταν να γίνει, αλλά η φάτνη που στήνεται κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...