Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Στα Τρίκαλα «Το χαμόγελο του παιδιού»

Φέτος τα Χριστούγεννα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην πόλη των Τρικάλων με ένα χαρούμενο και φιλόξενο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.


Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία (στο διάδρομο έναντι του καταστήματος Σαράφης) από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου.


Οι ώρες λειτουργίας είναι: Σάββατο - Δευτέρα - Τετάρτη από 10 πμ έως 8 μμ και Κυριακή – Τρίτη - Πέμπτη από 10 πμ έως 8 μμ.

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία χειροποίητες κατασκευές χριστουγεννιάτικης διακόσμησης όπως, στολίδια, γούρια, στεφάνια και κεριά, αλλά και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...