Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Λάρισα: Και κλέφτης ποδηλάτων και διαρρήκτης αυτοκινήτων!

Νεαρός έκλεψε αρχικά το ποδήλατο ενός 29χρονου Αλβανού και με αυτό έφτασε στο αυτοκίνητο ενός 31χρονου Έλληνα, από το οποίο άρπαξε ένα πορτοφόλι


Δυο κλοπές μέσα σε λίγη ώρα διέπραξε ένας 26χρονος Έλληνας στη Λάρισα, αλλά εξιχνιάστηκαν και οι δυο από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον εντόπισαν στο σπίτι του, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν σε συναδέλφους τους της Ασφάλειας που διερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες.


Ο νεαρός δράστης είχε κλέψει αρχικά το ποδήλατο ενός 29χρονου Αλβανού το οποίο βρήκε ανασφάλιστο και με αυτό έφτασε στο επίσης ανασφάλιστο αυτοκίνητο ενός 31χρονου Έλληνα, από το οποίο άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα, ένα κινητό και ένα μπρελόκ με κλειδιά μοτοσικλέτας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο ποδήλατο στην αυλή της κατοικίας του δράστη και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρήκαν το κινητό και το μπρελόκ, χωρίς τα κλειδιά τα οποία ομολόγησε ότι πέταξε σε έναν… υπόνομο, ενώ και το πορτοφόλι το είχε κρύψει μέσα στον προφυλακτήρα ενός αυτοκινήτου! Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν, εκτός από τα χρήματα που είναι άγνωστο τι τα έκανε ο 26χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...